Hoe kun je je website omzetten van JouwWeb naar WordPress?

Een website maken op JouwWeb is zeer eenvoudig te doen voor de beginnende webbouwer. Maar het kan gebeuren dat je niet tevreden bent met de mogelijkheden van JouwWeb of dat je om een andere reden toch liever je website in WordPress wil hebben. Hoe doe je dit? Kun je je website exporteren vanuit JouwWeb? Kun je een JouwWeb website importeren in WordPress? 
 
Helaas zijn de websites bij JouwWeb (zowel gratis als betaald) niet om te zetten of te exporteren naar WordPress. De enige mogelijkheid is om de site na te bouwen in WordPress met bijvorbeeld een Page Builder.
 
We krijgen geregeld de vraag om een website (in welk systeem dan ook) om te bouwen naar WordPress. We kunnen dus ook de website die je bij JouwWeb heb gemaakt, overzetten naar WordPress. Dat doen we door alles stukje voor stukje na te bouwen en over te zetten. De nieuwe website in WordPress zal nagenoeg identiek zijn aan je bestaande site in JouwWeb. Dit kan al vanaf €240,- ex BTW. We kunnen de site ook op de door jou gewenste hosting zetten (kan ook bij ons). Over het algemeen kunnen we je site binnen enkele dagen voltooid hebben, klaar voor lancering!
 

Wil je overstappen van JouwWeb naar WordPress?

Ook hierin kunnen we je begeleiden. Allereerst maken we een kloon van je site in WordPress. Daarna passen we de DNS gegevens aan (waar je de site hebt geregistreerd) en zetten we jouw nieuwe website op de nieuwe server. Hierna kun je de site bij JouwWeb opzeggen. We helpen je graag!

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen:

WhatsApp
9.00 uur - 22.00 uur

Telefoon
9.00 uur - 18.00 uur

Email
0.00 uur - 23.59 uur

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.